List/Grid Sfaturi Subscribe RSS feed of category Sfaturi

Slabirea cu sport

Slabirea cu sport

Persoanele care doresc sa piarda mai multe kilograme, sunt dispusi de orice, pentru a avea silueta de invidiat. Sportul este o metoda des aleasa de catre persoanele care doresc sa… Weiterlesen »

Despre dietele de slabit

Despre dietele de slabit

Fara indoiala persoanele care inca nu au un corp la care au visat, isi doresc o metoda usoara, ieftina si eficienta de slabire. Dintre gama larga de diete insa oare… Weiterlesen »

Exercitii pentru slabire

Exercitii pentru slabire

Cu siguranta cel mai bun aliat al slabitului este sportul si diferitele exercitii. In acest fel se pot pierde in cel mai scurt timp kilogramele deranjante, pentru care trebuie lucrat… Weiterlesen »

Apa va ajuta sa slabiti

Apa va ajuta sa slabiti

Fara indoiala toata lumea stie ca apa este necesara pentru organism si ca fara apa nu putem trai mai mult de 2-3 zile. Un alt avantaj al apei este ca… Weiterlesen »

Slabiti cu fructe si legume

Slabiti cu fructe si legume

Dietele de slabire pe langa faptul ca trebuie sa ajute eliminarea kilogramelor, nu trebuie sa fie nocive pentru sanatate. Cele mai sanatoase regimuri de slabire sunt fara indoiala cele care… Weiterlesen »

Regim de slabit cu mere

Regim de slabit cu mere

Persoanele care doresc sa slabeasca, apeleaza la diete care ajuta pierderea kilogramelor. A tine o dieta nu inseamna sa va infometati, deoarece aceasta nu este benefica pentru organism. Exista si… Weiterlesen »

© 2014 Slabit.