Regim de slabit cu mere

Persoanele care doresc sa slabeasca, apeleaza la diete care ajuta pierderea kilogramelor. A tine o dieta nu inseamna sa va infometati, deoarece aceasta nu este benefica pentru organism. Exista si diete care ajuta slabirea si care este benefica pentru organism, cum ar fi regimul de slabire cu mere.

Proprietatile benefice ale regimului cu mere

Merele sunt extrem de benefice pentru slabire, deoarece au un continut scazut de calorii. Pe langa acesta insa sunt foarte bogate in vitamine, minerale si fibre. In acest fel, asigura nutrientii necesari organismului, ajuta digestia, previne constipatia, elimina toxinele din organism si accelereaza metabolismul. Pe langa acestea, scade nivelul colesterolului din sange, ajuta reglarea glicemiei si intareste sistemul imunitar. Cu ajutorul merelor se poate slabi si poate fi mentinuta sanatatea.

Beneficiile regimului cu mere

In cadrul regimelor cu mere se poate opta pentru consumarea merelor proaspete sau gatite. Pentru aceste regimuri sunt recomandate merele coapte. Sunt disponibile mai multe tipuri de regimuri cu mere, cu care se pot pierde chiar si mai multe kilograme intr-o saptamana.

Regimuri de slabire cu mere

  1. Dieta doar cu mere de o saptamana

Aceasta dieta presupune consumul de mere pentru 5 zile. In prima zi trebuie consumata 1 kg de mere, in a doua zi o jumatate de kg, a treia si a patra zi 2 kg de mere si in a cincea zi din nou o jumatate de kg de mere. Pe langa mere puteti sa consumati inca apa si ceai verde.

  1. Dieta cu mere pentru o saptamana

  • In ziua 1, la mic dejun consumati 2 pere si apa. La pranz consumati mar si carne slaba de pui sau peste la gratar sau pregatita in aburi. La cina alegeti salata din legume si un mar.

  • Incepeti a doua zi cu 2 mere. La pranz salata de legume, branza, rosie si desigur un mar. Terminati ziua cu peste pregatit la gratar si cu 2 mere.

  • A treia zi micul dejun este 1 mar, o felie de paine integrala cu rosie si branza sau sunca slaba. Pranzul o sa fie salata de legume si 1 mar. Cina o sa fie doar 2 mere.

  • In ziua a patra puteti opta pentru 2 felii de paine integrala cu branza sau cu unt, la pranz salata cu legume si peste si un mar. Cina o sa fie alcatuita dintr-un mar si piept de pui.

  • In ziua 5, mancati cereale si un mar. Pranzul o sa fie peste, cu legume fierte si un mar. La cina consumati 2 mere.

  • Micul dejun o sa fie in ziua a sasea o sa fie 1 mar, 1 felie de paine integrala si 1 ou fiert. La prans consumati carne de pui impreuna cu legume pregatite la aburi. La cina mancati 2 mere.

  • La mic dejun in a saptea zi mancati o felie cu paine integrala cu branza slaba si cu rosii. Pranzul o sa fie alcatuit din salata cu carne. La cina mancati o salata de legume cu ton si un mar.